Spelen bij Raf & Otje

Wat zijn de openingsuren?

Wat bij een blessure of ongeval?

Raf zit niet graag stil, Otje al helemaal niet. Ze liggen zeker niet graag in bed of in de zetel. We doen er dus alles aan om ongevallen te voorkomen. Helaas durven hevig spelende bengels zich weleens te overschatten, met een blessure of ongeval tot gevolg.

Jamalo bvba, de uitbater van de binnenspeeltuin Raf & Otje, is goed verzekerd en jij ongetwijfeld ook.

Voor een ongeval veroorzaakt door een defect toestel of een mankement aan de inrichting kunnen wij onze verzekering aanspreken. 

Helaas kunnen wij ons niet verzekeren voor ongevallen van derden. Blesseert je kind zich, dan kan je ongetwijfeld je familiale verzekering aanspreken. Loopt je kind een blessure op die veroorzaakt werd door een ander kind, dan kan je best een afspraak maken met de betrokken ouders en dan komt hun familiale verzekering tussen.

Op enkele dode hoeken na is de binnenspeeltuin voorzien van camerabewaking. We kunnen dus, in geval van nood, de juiste beelden altijd even opsnorren.

Maar ons motto blijft natuurlijk: "Liever voorkomen dan genezen!"

Waar parkeren?

Opgelet met het éénrichtingsverkeer in Turnhout. Er is voldoende parkeerplaats vlakbij. Kijk wel even uit dat je op de juiste manier tot bij onze binnenspeeltuin geraakt. Bekijk hier ons gedetailleerd parkeerplan.

Feestjes bij Raf & Otje

Hoe organiseer ik een feestje bij Raf & Otje?

We hebben verschillende formules voor feestjes. Alle formules kan je bekijken door hier te klikken.
Wil je onmiddellijk je feestje reserveren dan kan je dat doen via ons contactformulier

Opgelet: Je feestje is pas definitief ná onze bevestiging.